ចេកមានកម្លាំងខ្ពស់បំផុតក្នុងការប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងជាតិអាស៊ីត។ វាមានផ្ទុកនូវថ្នាំសំលាប់មេរោគធម្មជាតិ។ ចេកសម្បូរជាតិប៉ូតាស្យូមគួរតែត្រូវបានគេបរិភោគជារៀងរាល់ថ្ងៃសម្រាប់អ្នកដែលមានជាតិអាស៊ីត។ ប្រសិនបើមានគម្លាតរវាងអាហារយូរអ្នកអាចញ៉ាំចេកជាអាហារសម្រន់។ ប្រសិនបើអ្នកញ៉ាំចេកដោយសារតែទឹកអាស៊ីតនិងអារម្មណ៍ឆេះនៅក្នុងក្រពះឬបំពង់កបន្ទាប់មកអ្នកនឹងធូរស្បើយ។


ទន្ទឹមនឹងជំងឺផ្តាសាយនិងជំងឺផ្តាសាយស្លឹក basil ក៏មានប្រសិទ្ធភាពក្នុងការបំបាត់ជាតិអាស៊ីតផងដែរ។ ប្រសិនបើមានជាតិអាស៊ីតច្រើនពេកប្រសិនបើស្លឹក basil មួយចំនួនត្រូវបានគេបរិភោគឬដាំឱ្យពុះក្នុងទឹកហើយស្រវឹងបន្ទាប់មកវាផ្តល់នូវការធូរស្បើយភ្លាមៗ។

វាផ្ទុកអាស៊ីតឡាក់ទិកដោយសារតែអាស៊ីតណាមួយទទួលបានការធូរស្បើយភ្លាមៗនៅពេលអ្នកផឹកប៊ឺរប៊ឺក។ ប្រសិនបើអ្នកបានញ៉ាំម្ហូបហឹរឬធ្ងន់ ៗ បន្ទាប់មកផឹកស៊ីរ៉ូលីងនិងម្សៅម្រេចខ្មៅនៅក្នុងប៊ឺរ។ នេះនឹងមិនបង្កើតជាតិអាស៊ីតទេ។ អ្នកក៏អាចបន្ថែមស្លឹកគុយរីទៅវាបានដែរ។


ទឹកដូងរក្សាកម្រិត pH នៃរាងកាយលើអាល់កាឡាំង។ មិនត្រឹមតែប៉ុណ្ណឹងទេទឹកដូងជួយការពារក្រពះរបស់យើងពីផលប៉ះពាល់របស់វាបន្ទាប់ពីវាក្លាយជាអាស៊ីតនៅក្នុងខ្លួន។

តម្លៃវះកាត់មុខនៅក្នុងប្រទេសឥណ្ឌា

You need to be a member of Health and Fitness India to add comments!

Join Health and Fitness India

Email me when people reply –